Büntető ügyekben képviselet

 

Büntető és szabálysértési ügyekben történő képviselet

1992. óta rendelkezem a büntetőjog területén gyakorlattal Miskolcon és vonzáskörzetében, 1996-tól praktizálokügyvédként.

Vállalom valemennyi büntető ügyekben eljáró hatóság előtti védelem ellátását, szabálysértési eljárásokban történő eljárást, tanú jogi képviseletét, és sértetti képviseletet is.

Amennyiben Önnel szemben büntető vagy szabálysértési eljárás indul, konzultáljon velem!

Elengedhetetlen, hogy tisztában legyen azzal, milyen jogok és kötelezettségek illetik meg és terhelik Önt az eljárás során! Ebben hathatós segítségére lehetek még akkor is, ha az első konzultációt követően nem születik megbízási szerződés közöttünk, azaz Ön úgy dönt, hogy valamennyi Ön számára fontos információ birtokába került és egyenlőre nem kíván védőt megbízni, vagy nincs szüksége ügyvédre.

Ez az utóbbi eset természetesen csak akkor működhet, ha a törvényben előírtak szerint nem áll fenn a kötelező védelem esete. Ekkor ugyanis a hatóság védőt rendel ki  az Ön részére, aki az eljárás során ellátja a törvényben foglalt kötelezettségeit.

Az új büntető eljárási szabályok sajátossága folytán azonban nem biztos, hogy minden nyomozati cselekmény alkalmával ugyanazzal a kirendelt védővel fog találkozni, így esetleg mire az eljárás véget ér több ügyvéd is el fog járni az Ön érdekében.

Amennyiben megtisztel a bizalmával, úgy az Önnel szemben folyó, vagy Önnel kapcsolatos eljárásban személyesen fogom ellátni a védelmét, és megteszek minden szükséges intézkedést ahhoz, hogy a jogi lehetőségekhez képest az Ön számára megfelelőbb eredményt érjük el.